Izlet Pariz

Povpraševanje

V Pariz z letalom za razgled z Eifflovega stolpa: Pridružite se nam na potovanju v Pariz. Mesto svetosti in svetlobe, mesto zaljubljenih,… Za Francoze je Pariz center sveta. Visoka moda, blišč, šarmantnost, opojni zvoki harmonike, izbrana kulinarika, nočno življenje, kultura in zgodovina so le del dejstev, ki jih Pariz nudi.

Izlet Pariz. V Pariz z letalom za razgled z Eifflovega stolpa: Pridružite se nam na potovanju v Pariz. Mesto svetosti in svetlobe, mesto zaljubljenih,… Za Francoze je Pariz center sveta. Visoka moda, blišč, šarmantnost, opojni zvoki harmonike, izbrana kulinarika, nočno življenje, kultura in zgodovina so le del dejstev, ki jih Pariz nudi.


 • Program: Izlet Pariz
 • Trajanje, prevoz: 3 dni, avtobus – letalo
 • Termin potovanja: po želji zaključenih skupin
 • Čas in kraj odhoda: po želji zaključenih skupin

1. dan / Izhodiščni kraj – letališče – Pariz

Odhod avtobusa iz izhodiščnega kraja. Vožnja do letališča. Polet letala proti Parizu. V Parizu nas čaka avtobusni transfer do hotela s panoramsko vožnjo, med katero bomo iz avtobusa videli skoraj vse najpomembnejše znamenitosti metropole.

Po namestitvi si bomo ogledali kultno pokopališče Pere Lachaise, kjer počivajo premožnejši meščani in svetovno znana imena: Edith Piaf, Oscar Wilde, Jim Morison, Moliere itd. Sprehodili se bomo po bohemskem Montmartru. Osupnila nas bo veličastna cerkev Sacre Coeur, od koder se razprostira pogled na skoraj celotno metropolo.

Sprehodili se bomo po slikovitih ulicah polnih umetnikov, kavarnic, stojnic in uličnih glasbenikov. Spustili se bomo do četrti Pigalle, kjer bomo večerjali v priznani restavraciji ob spremljavi žive glasbe. Nočitev v hotelu.

2. dan / Pariz

Zajtrk. Z metrojem se bomo zapeljali do katedrale Notre Dame. Nato se bomo sprehodili po otoku na Sieni, do muzeja Louvre. Louvre je največji muzej na svetu ali trdnjava umetnosti, kot jo radi imenujejo, saj je v muzeju razstavljenih okoli 30.000 umetnin.

Skozi vrtove bomo nato prispeli do trga Concorde. Po ogledu bomo imeli prosti čas, da se sprehodimo čez celotne Elizejske poljane, do slavoloka zmage. Elizejske poljane so polne trgovin, restavracij in lepih palač, tako, da je sprehod poln doživetij. Sledi vožnja do najbolj fotogeničnega simbola Pariza – Eiffelovega stolpu. Vzpon na najvišjo nadstropje. Zvečer vam ponujamo možnost vožnje z ladjo po reki Seni, ki naredi na turiste še posebno prijeten vtis. Povratek v hotel in nočitev.

3. dan / Pariz – Izhodiščni kraj

Zajtrk. Po želji skupine vožnja do Les Invalides in ogled Napoleonove grobnice ter muzeja vojaške zgodovine. Kasneje bomo spoznavali predel okrog opere.

Sledil bo obisk muzeja znamenite parfumerije Fragonard, kjer bomo spoznali razvoj parfumarstva. Mamljive vonjave nam nas bodo spodbujale k nakupu teh opojnih vonjav. V tej četrti se nahajajo številne veleblagovnice kot tudi La Fayette. Prosti čas za nakupe in individualno kosilo.

Lahko se sprehodimo po znameniti ulivi Rivoli. Povratek proti letališču. Odhod letala ter prihod v izhodiščni kraj.


Cena potovanja je odvisna od termina odhoda, kraja odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi.

Cena zajema:

 • avtobusni transfer izhodiščni kraj – letališče – izhodiščni kraj,
 • povratno letalsko vozovnico (ročna prtljaga),
 • povratni transfer letališče – hotel – letališče,
 • 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3 * v dvo ali troposteljni sobi,
 • javni prevoz po programu,
 • vstopnine: Eifflov stolp, Louvre, muzej parfumarstva,
 • tipično večerjo na Montmartru,
 • vse zunanje oglede po programu,
 • ddv,
 • turistično spremstvo in organizacijo potovanja.

Možna doplačila:

 • enoposteljna soba ob prijavi,
 • ostale možne vstopnine, ki niso izrecno navedene v programu,
 • zavarovanje rizika odpovedi, ki znaša 4 do 6 % od zneska potovanja, odvisno od širine paketa kritja.

DOBRO JE VEDETI: da je pri nizko-cenovnih letalskih prevoznikih v osnovni ceni vključen 1 kos ročne prtljage (običajno do 10 kg, v določeni dimenziji), kar pa bi pri tako kratkem programu moralo zadostovati. Na letalih ni vključene postrežbe (hrana in pijača se dobi proti doplačilu) in si ni mogoče izbirati sedežev. Pridržujemo si pravico do spremembe cene, v kolikor bi letalska družba podražila ceno leta.

Obvezen potovalni dokument: veljavna osebna izkaznica ali potni list.

Priporočamo, da si uredite dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini pri zavarovalnici Sava ali katerem drugem ponudniku.

OPOMBA: V primeru, da nam letalski prevoznik ne potrdi predvidenega letalskega prevoza, si pridružujemo pravico do spremembe kraja in časa odhoda in vrnitve. Program vsebinsko ostaja enak, prilagojen letalskemu prevozu. Vrstni red ogledov se po dnevih lahko spremeni.

No Fields Found.

Podobni izleti