Bilo pri Primoštenu

Bilo je majhno naselje v Severni Dalmaciji cca. 4 km severno od mesta Primošten. Tukaj najdemo mir in počitek v senci mediteranskega rastlinja ob kristalno čistem morju, številnih manjših zalivčkih, čudovitih sončnih zahodih na odprtem morju. V bližini naselja se nahaja mesto Šibenik, park Slapovi Krke, za zabavo željne vedno aktualne Vodice, največja diskoteka na Jadranu Aurora pri Primoštenu itd.

V kolikor ste ljubitelj bistrega morja in prodnatih plaž, kot tudi miru in tišine, potem je Bilo pri Primoštenu pravo mesto za vaš dopust. Otok Bilo priporočamo predvsem parom, ki bi radi imeli nekaj več zasebnosti, kot tudi družinam. Tukaj lahko preživite zares brezskrbne počitnice. Morje je kristalno čisto, plaže dolge, prodnate, urejene, z veliko sence in primerne za otroke. Ni vam treba na trajekt, kar znatno skrajša čas potovanja. V kolikor pa pogrešate zabavo, le-ta je lučaj stran – v bližnjem Primoštenu.

Apartmajska hiša IVE***

Apartmajska hiša Ive - terasa, dnevni prostor in kuhinja
Apartmajska hiša Ive – terasa, dnevni prostor in kuhinja

Apartmajska hiša Ive*** se nahaja tik ob morju (cca 15 m).  Gostom je na voljo privatna naravno- betonirana plaža z ležalniki in  parkirno mesto pri hiši za dva avtomobila. Prav tako imate možnost uporabe žara-gradel in zunanjega tuša ter priveza za čoln. V hiši ne bivajo drugi gosti. Občasno bivajo le lastniki. Kraj Bilo je miren, v njem ni trgovin in barov. Najbližja trgovina je v kampu Adria, ki je oddaljen cca 1 km. Vsako jutro v kraj dostavljajo kruh in pekovske izdelke. Ob morju se nahajajo čudovite sprehajalne poti z mnogimi zalivčki  v dolžini cca 4 km.

Bilo Ive (5+2)