Home Page

Veliko pozornosti posvečamo pripravi vsebinsko bogatih izletov in potovanj za različne starostne skupine. Naši programi temeljijo na lastnih izkušnjah in kontaktih z različnimi turističnimi delavci po državah v katerih organiziramo izlete in potovanja. Tako boste z nami res doživeli pristnost Balkana ali živahno Španijo na nekoliko drugaćen način… Oliver Turizem - Poštena potovanja

Glede programov izletov upoštevamo vaše želje glede dopolnitve programa, kategorije hotela, števila vključenih obrokov, poteka časovnice izleta ali vrsti avtobusa. Odhode za izlete in potovanja lahko organiziramo iz vse Slovenije.

Z osebnim pristopom nudimo pestro izbiro potovanj in izletov po Evropi z avtobusnim ali letalskim prevozom. Ponujamo vam prevoze z udobnimi turističnimi avtobusi, nameščeni boste v preverjenih hotelih, vodili vas bodo izkušeni vodiči.

Potrudili se bomo za nepozabni in zanimivo izpeljani izlet ki vključuje program, prilagojen otrokom glede na njihovo starost in zanimanje. S pomočjo vaše šole, bomo skupaj določili najboljšo destinacijo in programe.