Oliver turizem – Poštena potovanja

Naš moto »poštena potovanja« vam pri opisu našega dela pove še največ:

za realno ceno vam nudimo kolikor je le mogoče – strokovno in »ljudsko« podkovane vodnike, dobro hrano vpriznanih restavracijah, visokokvalitetne avtobuse, hotele z odličnimi lokacijami, poznavanje pravih ljudi, ki govorijo iz izkušenj in nam na najbolj slikovit način predstavijo svojo tradicijo, kar največ ogledov vključenih v ceno…

S tem zagotavljamo, da so naši programi pestri in bogati. Vsi naši izleti so avtorski in ločeni od neosebnih posrednikov. Z nami boste videli svet s prave strani!

 

Specializirani za organizacijo izletov in potovanj za zaključene skupine

Skupinski izlet, izleti po Sloveniji, v Italijo, Avstrijo, Španijo, na Hrvaško, Evropa in Svet. Izleti z avtobusom ali letalom. Z osebnim pristopom nudimo pestro izbiro potovanj in izletov po Evropi z avtobusnim ali letalskim prevozom. Smo prilagodljivi, vsi naši potniki so nezgodno zavarovani, ponujamo vam prevoze z udobnimi turističnimi avtobusi, nameščeni boste v preverjenih hotelih, vodili vas bodo izkušeni vodiči.  Programi izletov

Oliver Turizem ostaja vaš zanesljiv poslovni partner!

Prijaznost, ažurnost, varnost in prilagodljivost so lastnosti, s katerimi se bo naša ekipa tudi v prihodnje odzivala na vaše želje in potrebe. Ob upoštevanju najvišjih standardov varnosti in priporočil NIJZ-ja ostajajo naši izleti na najvišji stopnji kakovosti.

Potovati pomeni doživeti

Želimo in trudimo se biti malce drugačni, saj za nas turizem ni zgolj posel temveč bi radi, da tudi vi najdete in iščete kar raziskujemo mi: človeštvo, ki je pustilo in še pušča mogočne sledi na vsakem koraku, katerega del smo mi vsi, vsi malce drugačni in vsi sodelujoči pri spremembah našega planeta, s sodelovanjem z mogočne, prečudovite narave, ki se spreminja, ki jo, spreminjamo mi in katera nam včasih opravičeno kljubuje, da ostane takšna kot je. To je naša osnova – smo prebivalci planeta Zemlje, ki nas vabi, da ga kar se da na veliko objamemo.

Pridružite se nam!

Oliver turizem – Poštena potovanja!