Zakaj Oliver turizem

Kot direktor podjetja Oliver turizem se lahko pohvalim s številnimi in raznobarvnimi izkušnjami, tako dobrimi, kot tistimi, ki so me skozi leta marsikaj naučile.

V turizmu delam že od leta 1998, kjer sem pot začel kot turistični vodnik; sprva po Evropi, kasneje so me pa letala peljala tudi po drugih celinah. Od leta 2001 sem bil organizator potovanj pri uspešnem podjetju, večino destinacij pa sem odvodil tudi sam.

Veliko pozornosti posvečamo pripravi vsebinsko bogatih izletov in potovanj za različne starostne skupine. Naši programi temeljijo na lastnih izkušnjah in kontaktih z različnimi turističnimi delavci po državah v katerih organiziramo izlete in potovanja. Tako boste z nami res doživeli pristnost Balkana ali živahno Španijo na nekoliko drugaćen način…

Te izkušnje, od zasnove do neposredne realizacije potovanj in izletov, so moja največja referenca, saj so tako meni kot ostali ekipi s katero smo zelo povezani, zraven dobrega poznavanja arhitekture, zgodovine, tradicije, domače hrane…, omogočile vpogled v tisti skrit/latenten del našega dela.

Ravno ta vpogled je za nas eden najpomembnejših dejavnikov, da se ljudje k nam vračajo in da domov pridejo veseli, sproščeni in nadgrajeni. Nas delajo posebne ravno osebni pristop, poznavanje psiholoških momentov vsakega trenutka potovanja, poznavanje dinamike skupine kot tudi upoštevanje individuuma.

Pohvalimo se lahko z izkušenim in strokovno podkovanim timom naših turističnih vodnikov, s katerimi sodelujemo že vrsto let in čigar pohvale gostov govorijo same zase.

Vsi naši izleti in potovanja so avtorski in ločeni od neosebnih posrednikov.

Z nami boste videli svet s prave strani!

Oliver Turizem ostaja vaš zanesljiv poslovni partner!

Prijaznost, ažurnost, varnost in prilagodljivost so lastnosti, s katerimi se bo naša ekipa tudi v prihodnje odzivala na vaše želje in potrebe. Ob upoštevanju najvišjih standardov varnosti in priporočil NIJZ-ja ostajajo naši izleti na najvišji stopnji kakovosti.

Vse naše izlete vodimo z AUDIO QUIDE sistemom slušalk.

Naši vodniki so zato slišani, hkrati pa potnikom omogočajo varno medsebojno fizično razdaljo.

Storitve:

  • izleti in potovanja z avtobusi, kombiji in letali za zaključene skupine,
  • organizacija individualnih potovanj,
  • trženje apartmajev na hrvaški obali, v neposredni bližini morja,
  • koncertni aranžmaji,
  • organizacija prevozov,
  • rezervacije letalskih kart,
  • rezervacije hotelov.

Povzetek:

Ker delamo za ljudi, ki si po trdem delu, vsakodnevnih obveznostih in najrazličnejših življenjskih preizkušnjah zaslužijo pobeg drugam, nam je njihovo zadovoljstvo osnovna prioriteta. Želimo in trudimo se biti drugačni, saj za nas turizem ni zgolj posel temveč bi radi, da tudi vi ki iščete, najdete kar raziskujemo mi: človeštvo, ki je pustilo in še vedno pušča mogočne sledi na vsakem koraku, katerega del smo mi vsi, vsi malce drugačni in vsi sodelujoči pri spremembah našega planeta, s sodelovanjem mogočne, prečudovite narave, ki se spreminja, ki jo spreminjamo mi in katera nam včasih opravičeno kljubuje, da ostane takšna kot je. To je naša osnova – smo prebivalci planeta Zemlje, ki nas vabi, da ga kar se da na veliko objamemo.