O nas

Veliko pozornosti posvečamo pripravi vsebinsko bogatih izletov in potovanj za različne starostne skupine.

Naši programi temeljijo na lastnih izkušnjah in kontaktih z različnimi turističnimi delavci po državah v katerih organiziramo izlete in potovanja. Tako boste z nami res doživeli pristnost Balkana ali živahno Španijo na nekoliko drugaćen način.

Ravno ta vpogled je za nas eden najpomembnejših dejavnikov, da se ljudje k nam vračajo in da domov pridejo veseli, sproščeni in nadgrajeni.

Nas delajo posebne ravno osebni pristop, poznavanje psiholoških momentov vsakega trenutka potovanja, poznavanje dinamike skupine kot tudi upoštevanje individuuma.

Kot direktor podjetja Oliver turizem se lahko pohvalim s številnimi in raznobarvnimi izkušnjami, tako dobrimi, kot tistimi, ki so me skozi leta marsikaj naučile.

V turizmu delam že od leta 1998, kjer sem pot začel kot turistični vodnik; sprva po Evropi, kasneje so me pa letala peljala tudi po drugih celinah. Od leta 2001 sem bil organizator potovanj pri uspešnem podjetju, večino destinacij pa sem odvodil tudi sam.

Te izkušnje, od zasnove do neposredne realizacije potovanj in izletov, so moja največja referenca, saj so tako meni kot ostali ekipi s katero smo zelo povezani, zraven dobrega poznavanja arhitekture, zgodovine, tradicije in avtohtone domače hrane, omogočile vpogled v tisti skrit/latenten del našega dela.

Pohvalimo se lahko z izkušenim in strokovno podkovanim timom naših turističnih vodnikov, s katerimi sodelujemo že vrsto let in čigar pohvale gostov govorijo same zase.

Vsi naši izleti in potovanja so avtorski in ločeni od  posrednikov.

Z nami boste videli svet s prave strani!

Storitve: